Wordt fysiotherapie bij ons vergoed?

Vraag uw fysiotherapeut voor meer informatie.

Het is verstandig uit te zoeken hoeveel behandelingen u per jaar vergoed krijgt, hoeveel behandelingen u al heeft gehad en wat er dus nog vergoed gaat worden. Bekijk daarom vooraf uw polisvoorwaarden of bel met uw verzekeraar zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onderstaand onze tarieven met de kosten per behandeling. 

 

Chronische aandoening

Heeft u klachten ten gevolge van een aandoening die voorkomt op de zogenaamde “landelijke lijst chronische aandoeningen” dan krijgt u na de 20ste behandeling een volledige vergoeding uit de basisverzekering. Voor de eerste 20 behandelingen heeft u een aanvullende verzekering nodig om deze vergoed te krijgen, wanneer u niet of een gedeeltelijke aanvullend verzekerd bent zal u een deel van de behandelingen zelf moeten betalen. 

 

Vergoeding fysiotherapie bij kinderen

Bij kinderen onder de 18 jaar worden de eerste 18 behandelingen per indicatie vergoed vanuit de basisverzekering. Extra behandelingen worden daarna vergoed vanuit de aanvullende verzekering van de ouders. Mits zij een aanvullende verzekering hebben afgesloten. Voor meer informatie bekijk de polisvoorwaarden.

 

Geen vergoeding of aanvullende verzekering?

Indien u geen vergoeding van de zorgverzekeraar (meer) hebt, dan vindt u hier de lijst met tarieven, die Vita Nova Fysiotherapie voor de verschillende behandelingen hanteert. Iedere verzekeraar hanteert andere prijzen, deze prijzen kunnen afwijken van de onderstaande tarieven.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Tarieven per 1 januari 2024 t/m 31 december 2024

- Zitting fysiotherapie €42,00

- Zitting kinderfysiotherapie €54,00

- Zitting oedeemtherapie €54,00

- Toeslag zitting aan huis €15,00

- Screening, intake en onderzoek €55,00

- Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek €65,00

- Intake + onderzoek na verwijzing arts €55,00

- Eenvoudige korte rapportage €75,00

 

- Groepsbehandeling 2 personen €38,00

- Groepsbehandeling 3 personen €36,00

- Groepsbehandeling 4 personen €31,00

- Groepsbehandeling 5-10 personen €27,00


- Abonnement 1x per week €29,00

- Abonnement 2x per week €34,00


- Voor een niet nagekomen afspraak wordt hetzelfde tarief gerekend als voor een afspraak die wel door gegaan zou zijn. Niet nagekomen afspraken, die niet 24 uur van te voren worden afgemeld, worden NIET in rekening gebracht bij de zorgverzerkeraar en zijn dus voor eigen rekening.

ONZE PARTNERS

ms-zorg-nl

annatommie

parkinson-net

ipctherapie

alies-troost