miriam-ockeloen-400

 

Miriam Ockeloen-Weitz

BIG-nummer: 39914363304

 

Specialisaties:
Algemeen Fysiotherapeut, Oedeemtherapeut, Parkinson Fysiotherapeut (aangesloten Parknet), Ms Fysiotherapeut (aangesloten MS Netwerk), Fasciatherpeut, Medical taping concept

 

Aandachtsgebieden:
Algemene fysiotherapeutische klachten, Oedeem na bijv. kanker, Parkinson, MS, CVA.

 

Locatie:

Toutenburgh Emmeloord

 

Met passie werken aan uw herstelSamenwerken en vertrouwen vind ik belangrijk, door korte lijnen met andere disciplines kunnen wij een patiënt optimaal behandelen en begeleiden in zijn of haar herstel. Samen proberen we naar een zo goed en passend mogelijke behandeling te streven.

andre-goes-400

 

Andre Goes

BIG-nummer: 1906.3770.104

Specialisaties:
Algemeen Fysiotherapeut, Arbeidsfysiotherapeut, Parkinson Fysiotherapeut (aangesloten Parknet), Medical taping concept, Mulligan Mobilisatie Concept A,B.C, Crania-faciale- en mandibulaire fysiotherapie, Mindfulness trainer.

Aandachtsgebieden:
Algemene fysiotherapeutische klachten, Arbeid gerelateerde klachten, Parkinson, hoofd-kaak- en aangezichtspijnen

Locatie:
Toutenburgh Emmeloord

Aandacht maakt alles mooier Met volle aandacht samenwerken aan de hulpvraag. Samen met de cliënt(e) of in breder verband samen met andere zorgverleners. Vanuit een brede blik op de hulpvraag met soms een specialistische toevoeging. Vragen niet moeilijker maken dan ze zijn, wel concrete antwoorden.

sanne-belle-400

 

Sanne Belle van der Reest

BIG-nummer: 19918900404

 

Specialisaties:
Algemeen Fysiotherapeut, Master Kinderfysiotherapeut, Medical taping concept

 

Aandachtsgebieden:
Algemene fysiotherapeutische klachten, Kinderfysiotherapeutische klachten (0-18 jaar)

 

Locatie:

Toutenburgh Emmeloord, Tollebeek

 

Geniet van alle kleine dinge. Niet alleen de kleine dingen die we in het dagelijks leven tegen komen. Juist ook in mijn werk als (kinder)fysiotherapeut zijn de kleine dingen belangrijk. Zoals kleine stapjes vooruit of juist het voorkomen van de kleine stapjes achteruit. Samen met u of met uw kind wil ik graag deze kleine stapjes maken zodat we aan het herstel kunnen werken & de gestelde doelen kunnen realiseren.

christel-achterberg-400

 

Christel Achterberg

BIG-nummer: 39925825404

 

Specialisaties:
Algemeen Fysiotherapeut, Redcord Neuractherapeut, Redcord Active Specialist 

 

Locatie:

Toutenburgh Emmeloord

 

Bewegen is het belangrijkste wat er is. Zonder beweging staat alles letterlijk stil. Door mijn eigen revalidatietraject heb ik me, na mijn studie fysiotherapie, gespecialiseerd in de Neurac methode. Deze methode helpt mensen beter te bewegen waardoor pijnklachten afnemen en in de toekomst voorkomen kunnen worden. Het vinden van balans in het beweegpatroon speelt een belangrijke rol in het herstel. Ik vind het inspirerend om samen met de cliënt deze balans te (her)vinden.’

ONZE PARTNERS

ms-zorg-nl

annatommie

parkinson-net

ipctherapie

alies-troost